Rejseselskaber i Danmark

Rejseselskaber i Danmark2022-03-20T18:35:34+00:00
Hvem Er Vi?

Om Phlight.dk

Phlight.dk er en dansk tredjepartstjeneste som hjælper rejseglade danskere med at finde de billigste og bedste rejser til udlandet, samt flybilletter og hoteller. Vi er også en rejseguide som hjælper med nyttige rejsetips og råd, så du får en enklere rejse til udlandet.

Yderligere information

Hjemmesiden blev lanceret i december 2021 af det norske markedsføringsbureau Fonvig Group, som specialisere sig i resultatbaseret markedsførings, også bedre kendt som affiliate marketing.

Fonvig Group er registreret i Norge med organisationsnummeret NO-925414506. Virksomheden er stiftet og ejet af den danske iværksætter Steffen Fonvig, med hovedsæde i Oslo, Norge.

Ofte Stillede Spørgsmål

FAQs

Annoncering på Phlight?2021-12-20T08:01:22+00:00

Phlight.dk bliver besøgt at tusindvis af rejseglade danskere hver måned og dette kan være en gylden mulighed for dig som driver en rejserelateret virksomhed, vi tilbyder nemlig annoncering af andre virksomheders produkter og tjenester, læs mere om annoncering på vores hjemmeside.

Hvordan kontakter man Phlight?2021-12-20T08:01:28+00:00

Ønsker du at komme i kontakt med Phlight.dk kan du enten sende en e-mail til kontakt@phlight.dk eller gå ind på Facebook og sende os en besked på Messenger. Du finder alle vores kontaktoplysninger på vores kontakt-side.

Hvad er / Hvem er vi?2022-01-04T19:06:12+00:00

Plight.dk er en dansk hjemmeside og tredjepartstjeneste som hjælpe rejseglade danskere med at finde billige rejser, samt produkter og services som hænger sammen med udenlandsrejser. Vi sælger ikke selv produkter, tjenester eller services, men henviser til vores samarbejdspartnere som gør. Phlight.dk er stiftet og drevet af den norske markedsføringsvirksomhed Fonvig Group, ejet af den danske iværksætter Steffen Fonvig.

Find De Billigste Rejseselskab

Rejseselskaber

I vores rejsekatalog kan du finde inspiration til din næste rejse. Vi har nøje udvalgt de mest populære rejsedestinationer- og typer. Find blandt andet populære skiferielokationer og charterrejser med all inclusive.

Århus Charter

Primo Tours

Suncharter

Hvilket rejseselskab skal jeg vælge?

At finde det rette rejseselskab kan være svært.

Go to Top